SVANEN&TYREN
... startede i 2006. Vi har haft stor succes, og er i dag en solid virksomhed, som designer og producerer boligtekstiler. Vi har fundet en niche inden for design af kunstlæderprodukter, som vi importerer fra Italien og tilskærer i Danmark. Helt unik er vores kombination af stilrent design og det praktiske produkt som både er let og modstår alle pletter, da det blot skal tørres af med en fugtig klud.

VORES KUNDER:
Du kan finde alle vores produkter her på vores nye hjemmeside. Vi har lagt mange kræfter í at lave en web-shop som er nem at bruge - også for jer der stadig syntes det kan være besværligt at bestille varer via internettet. Men er du mere tryg ved at bestille på telefonen, er du velkommen til at kontakte os på mob. 60921910, på hverdage og efter kl.15 så klare vi sammen din bestilling.

b2b, HOTEL- OG RESTAURATIONSBRANCHEN mm
Gennem tiden har vores kollektioner udvidet sig fra dækkeservietter til bordløbere, duge, forklæder og forstykker - alt sammen i vores praktiske og unikke SARA-kvalitet. Senere er vi også begyndt at indgå i indretning af caféer og restauranter, som et omkostningsbesparende alternativ til daglig vask - og det er der mange som er RIGTIG glade for... Vi kalder det BÆREDYGTIGHED.

FIRMA- OG JULEGAVER
Vores populære designs, har fået stor succes som firma- og julegaver. Produkternes enkel, tidsløse og skarpe design - sammeholdt med holdbarheden og den nemme vedligeholdelse, gør det til en interessant og kærkomme gave til både kvinder og mænd. Lad os lave dit næste tilbud...

 

GÅ TIL TOP