NÅR DESIGN MØDER FUNKTIONALITET
Med bæredygtighed, design og kvalitet som hjørnestenene i vores forretningsmodel, har SVANEN&TYREN udviklet en række produkter, skrædder- syet til hotel- og restaurationsbranchen.

PRODUKTER SKABT TIL BRANCHEN
Det skal være nemt, smukt og særligt. Med bordløbere, dækkeservietter og duge fra SVANEN&TYREN får du en kvalitet, som føles lækker, og samtidig ligger flot og fast på bordet, både ude- og inde.

Vi har også skabt en kollektion af forklæder og forstykker, både korte og lange. For personalet er de behagelige og lette at have på. For gæsten, og udtrykket i restauranten, har det kant og lækkerhed.

Uanset, hvilken genstridig plet det drejer sig om, så kan alt fjernes nemt, og uden at efterlade mærker. Vores duge, bordløbere og dækkeservietter skal ikke vaskes, blot aftørres med en fugtig klud og mild sæbe og tørres efter med en tør klud. Dugen må ikke være våd. Det kalder vi - bæredygtighed.

OM MATERIALET
Alle vores produkter er fremstillet af eksklusiv kunstlæder fra Italien, hvorefter det er skåret og syet i Danmark.
Materialebeskrivelse: 55% polyester, 45% polyuratan

OM SVANEN&TYREN
Marianne Schwaner har siden 2006 drevet SVANEN&TYREN, hvor hendes ønske er at skabe unikke oplevelser for sine kunder, og deres kunder. Fleksibilitet og tilpassede løsninger er en naturlighed for Marianne, og hun går aldrig på kompromis med kvaliteten.

“I Restaurant SteakeRiet i Vejle har vi købt de lækreste bordløbere til 2 personer hos Marianne/ Svanen & Tyren i en flot mørkebrun farve, der passer perfekt ind i vores rustikke varme stil. Marianne kom ud og målte op, og vi fik dem leveret hurtigt i de specialmål, vi ønskede. Vi må bare sige, at vi ikke har fortrudt en eneste gang at vi købte dem. Det er en rigtig god kvalitet og nemme at holde rene. Vi har ca. 300 gæster igennem om ugen hos os i restaurant, hvor bordløberne modstår lidt af hvert fra både øl, vin, cocktails og diverse mad, som bliver spildt på dem. De skal bare vaskes af med en fugtig klud og tørre på bordet, og efter 5 min. er de klar igen og fremstår pæne og rene til et nyt hold gæster.

God kvalitet, lækkert design og god personlig service til en fornuftig pris... De bedste anbefalinger herfra os i SteakeRiet...“

 

SAMARBEJDER:

         

GÅ TIL TOP